Fonyódiné Janóczki Judit

(2023.07.23-tól szülési szabadságon)

Fonyódiné Janóczki Judit gyógytornász vagyok. Négy éve végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Gyermekkorom óta a mozgásukban akadályozott, korlátozott emberekkel szerettem volna foglalkozni, segíteni nekik újra elsajátítani mindazon képességeket, amelyeknek híján vannak kialakult kórképeik miatt.  A főiskola utolsó évében különösen megragadott az idegrendszeri problémákkal küzdő betegek rehabilitációja, melyet azóta is, jelenlegi munkahelyemen is nagy odaadással végzek.

A főiskola negyedik tanévében önkéntes munkát végeztem a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban, talán részben ennek is köszönhetően kaptam ott állást 2011-ben, a főiskola elvégzése után.  A Honvédkórházban eltöltött négy év alatt számos területen szereztem tapasztalatot. Dolgoztam a szívsebészeten, általános sebészeten, a központi intenzív osztályon és már harmadik éve vagyok a neurológia-stroke osztályon. Ez idő alatt párhuzamosan foglalkozom az ambulanciánkon mind egyéni betegekkel, mind csoportokkal.  Számos traumatológia jellegű csoport vezetése mellett gerincoperációra való felkészítéseket, majd a műtétek utáni rehabilitációt végzek, összetett gerinc problémákból adódó panaszokat kezelek sikerrel. Szakmai tudásomat folyamatosan igyekszem fejleszteni különböző tanfolyamokon és tudományos konferenciákon való részvétellel.

InSpiráció nevű mozgásstúdióm célja, hogy bármilyen panasszal is rendelkezzenek a betegek, bizalommal forduljanak hozzám és közösen, kellemes környezetben találjuk meg a megoldást problémájukra, hogy a mozgás ismét örömmé és természetessé váljon számukra.

Képesítéseim:

 • 2011 – Semmelweis Egyetem Egészségtudomány Kar; Kiváló diploma
 • Alap tapeing
 • Haladó tapeing
 • McKenzie – A kurzus
 • McKenzie – B kurzus
 • McKenzie – C kurzus
 • Schroth – 3D Scoliosis
 • IMTA 2A. szint (Maitland Manuálterápiás Koncepció)

Vincze Anita
(2024.01.01-től szülési szabadságon)

Vincze Anita vagyok. Gyógytornászként végeztem 2005-ben a Semmelweis EgyetemEgészségügyi Főiskolai Karán.
Egy évet Németországban töltöttem, sérült emberekkel foglalkoztam.
Majd idősek otthonában dolgoztam, ahol a geriátrián belül nagyon sok területével találkoztam a gyógytornának.

2009-től a Magyarországi McKenzie Intézet Pesti, később pedig a Bel-Budai Rendelőjében dolgoztam.
Itt jellemzően gerinc panaszokkal találkoztam, ami mellett azonban sok más probléma, betegség előfordult. Törés, ficam, migrén, műtétek utáni rehabilitáció, ízületi fájdalmak, emésztési panaszok stb.
Manuálterapeutaként is azt tapasztaltam, hogy van olyan panasz, amit akárhogy igyekszem kezelni, mindig visszatér.
Épp ezért is igyekszem az embert egységben látni, komplexen kezelni.

6 éve kezdtem el foglalkozni craniosacralis terápiával, ami egy sokkal gyengédebb manuálterápia. Az érintésen keresztül, amelynek hatalmas ereje van, a testet támogatom az önkorrekció, öngyógyulás folyamatában.
Eddig elsősorban felnőtteket láttam el, kevés gyerek fordult meg nálam. Remélem, hogy ez a rendelő egyben a gyerekek kezelésének, támogatásának is megfelelő helyszíne lehet.

Képesítéseim:

 • Gyógytornász Diploma 2005-ben
 • McKenzie A, B, C, D, E végzettség
 • Manuálterápiás diploma
 • Gerinc Stabilizációs végzettség
 • Kinesio-tape továbbképzés
 • Inkontinencia rehabilitáció

Dávid-Kiss Ágnes

Dávid-Kiss Ágnes vagyok, gyógytornász-manuálterapeuta. 2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egeszségtudományi Karán,majd 2017-ben sikeresen zaróvizsgával befejeztem a 2 éves manuálterápiás képzést. Az elmúlt 8 évben, és jelenleg is folyamatosan bővítem a tudasomat. Az alábbi problémák esetén bátran keressetek: -mozgásszervi panaszok (derék-,hát-, nyaki-, stb. fájdalmak) – sportsérülések, traumás eredetű sérülések – műtét utáni rehabilitáció – fascialis panaszok,disztorziok – nyirokkeringési problémák – krónikus betegségek – vagy csak megelőzés – preventív céllal – egyéni dinamikus jóga Bejelentkezni telefonon tudtok: +3620-5056290

 

 


Faragó Nóra
Faragó Nóra vagyok. 2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karának
gyógytornász-fizioterapeuta szakán, majd 2012-ben a Fitness Akadémia Aerobic sportedző szakán. Diplomám megszerzése után a Károlyi Sándor Kórház I. Mozgásszervi Rehabilitációs osztályán kezdtem el dolgozni, ahol gerincpanaszokkal, neurológiai valamint ortopédiai kórképekkel érkező betegek rehabilitációjában vettem részt.

Munkám során fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést a hatékony kezelés érdekében, ezért
magam is rendszeresen járok akkreditált szakmai továbbképzésekre.

Továbbképzéseim:
FDM1 (2023)
Maitland Koncepció szerinti manuálterápia 2.A szint (2023-)
Maitland Koncepció szerinti manuálterápia 1. szint (2021-2022)
Az SMR mint eszköz, a gyógytorna hatékonyságának növeléséhez (2022)
TRX Sports Medicine Suspension Training Course (2015)
Szegmentális stabilizációs tréning az ágyékigerincen (2014)
Mulligan Manuálterápia A+B (2013)
Fitness Akadémia – Sportedző szak (2012)
McKenzie “A” és „B” kurzus (2011, 2012)
Funkcionális Elasztikus Taping (2011
Ha úgy érzed, szívesen dolgoznál velem együtt egészséged érdekében, örömmel várom hívásodat!